Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Program vjernosti

Ovaj dokument je izmijenjen 22. svibnja 2020.

Što je Pile&Vile program vjernosti?

Pile&Vile program vjernosti je program gdje sakupljate bodove prilikom svake kupnje, iznad 13,27 EUR, u Pile&Vile Internet trgovini.

Sakupljene bodove možete zamijeniti za brojne nagrade i pogodnosti programa vjernosti.

Kako sudjelovati u programu vjernosti?

Program vjernosti je namijenjen isključivo za registrirane korisnike Pile&Vile Internet trgovine. Sudjelovanje u programu je besplatno.

U program vjernosti se učlanjujete registracijom na Pile&Vile Internet trgovini i ostvarujete bodove prilikom svake kupnje iznad 13,25 EUR.

Program vjernosti se odnosi isključivo na Internet trgovinu Pile&Vile. Bodovi se ne ostvaruju fizičkom kupovinom u trgovini.

Sakupljanje bodova

Prilikom svake kupovine u Pile&Vile Internet trgovini ostvariti ćete broj bodova u iznosu visine kupnje po sistemu 13,27 EUR = 1 bod. Npr. ukoliko kupujete proizvode u visini 265,40 EUR ostvariti ćete 20 bodova koji će biti pridodani Vašem korisničkom računu.

Pregled stanja bodova

Stanje bodova možete provjeriti u Vašem korisničkom računu nakon što se prijavite u Pile&Vile Internet trgovinu sljedeći link u izborniku Program vjernosti.

Trajanje bodova

Vaši bodovi vrijede dok se ne potroše. Nema vremenskog perioda u kojem se bodovi moraju potrošiti. Bodovi se ne mogu zamijeniti za novac.

Korištenje bodova

Bodove se koristi na način da se odabere neki od ponuđenih proizvoda u katalogu programa vjernosti i ubaci se u košaricu. Prilikom završetka kupovine, Vaš račun će biti umanjen za broj iskorištenih bodova i proizvod ćete dobiti besplatno na Vašu kućnu adresu.